Menu
Your Cart

PP AKADEMİ RSS Feed


07 Ağu HİDROFOR SEÇİMİ NASIL YAPILIR
admin 0 20320
Hidrofor Seçimi Nasıl Yapılır ?Hidrofor seçiminde göz önüne alınması gereken ana etkenler;Debi ( su miktarı )Basma yüksekliğiEmme derinliğiEmme hattı çapıBasma hattı çapıdır.a – Debi ( Q )Evsel hidroforlarda ihtiyaç duyulan su miktarı tecrübelerle el..
03 Ağu HİDROFOR NEDİR ?
admin 0 12227
Hidrofor, binaların  basınçlı su ihtiyacını karşılamak için kullanılan, otomatik olarak devreye girip çıkabilen, ihtiyaca göre tek veya çoklu pompa ile tasarlanan su basınçlandırma sistemlerinin genel adıdır. Kullanım alanlarına göre hidrofor çeşitle..
03 Ağu GENLEŞME TANKI NEDİR ?
admin 0 12207
Hidrofor sistemlerindeki tanklar, pompalanan hacimsel akış ve aslen gerekli olan akış arasındaki farkı ara depo yapmak için tampon tankı olarak kullanılır. Tanklar ayrıca bir pompanın frekans değişimini düşürmek ve azami yükü azaltmak için gereklidir..
03 Ağu Genleşme Tankları: Kullanım Alanları, Avantajları ve Dezavantajları
admin 0 10847
Genleşme Tankları: Kullanım Alanları, Avantajları ve DezavantajlarıGenleşme tankları, birçok endüstriyel ve evsel uygulamada kullanılan önemli bileşenlerdir. Sistemlerdeki basınç değişimlerini dengelemek ve aşırı basınç ve sıcaklık dalgalanmalarını ö..
Gösterilen: 1 ile 4 arası, toplam: 4 (1 Sayfa)